
0 (0 ocen)
37-500 Jarosław, Kasztelańska 1
16 621 22 66
https://www.trattoria-jaroslaw.pl
https://www.facebook.com/trattoria.jaroslaw
pon. - czw. od 10:30 do 22:00
pt. - sob. od 10:30 do 23:00
niedz. od 12:00 do 22:00
Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.
Dodawać oceny mogą tylko zalogowani użytkownicy.spaghetti/ szparagi/ mozzarella/ papryka/ pomidor koktajlowy/ rukola/ czosnek/ cebula/ oliwa
pesto bazyliowe/ mozzarella/ szynka/ pomidorki koktajlowe/oliwki czarne/ rukola
Puszysty sernik z dodatkiem mascarpone i żurawiny. W polewie z białej czekolady
1. Pesto zielone, sałata strzępiasta, szynka parmeńska, suszony pomidor, kiełki 2. Pasta jajeczna, sałata strzępiasta, ogórek zielony, czarne oliwki, pomidor koktajlowy 3. Serek śmietanowy, sałata zielona, salami, papryka żółta i czerwona 4. Żurawina, rukola, ser camembert, winogron, orzech włoski 5. Serek śmietanowy, łosoś wędzony, oliwki czarne, koperek
winogron, suszone owoce, orzechy włoskie, krakersy ser kozi, mozzarella mini, gorgonzola z niebieską pleśnią, ser pleśniowy typu camembert, szafir długodojrzewający, parmezan włoska mortadella, szynka parmeńska, salami dojrzewające, chorizo lekko pikantne salsicia pikantne- włoska pikantna kiełbasa
-babeczki z kruchego ciasta z łososiem wędzony - camembert z winogronem -śliwka w boczku -tortilla z łososiem wędzonym -roladka serowa z szynką -roladka drobiowa z szynką i papryką -roladka szpinakowo-serowa -paluszki grissini z szynką parmeńską -polędwiczka wieprzowa faszerowana mięsem drobiowym i śliwką -paluszki drobiowe w cieście naleśnikowym z sosem czosnkowo-truskawkowym
Aromatyczne krewetki duszone z papryką czerwoną i jalapeno podane na miksie sałat z nutą sosu balsamicznego i grzankami z oliwą czosnkową
Puszysty naleśnik wypełniony sosem śmietanowo-szpinakowym, którego smak dopełnia sos balsamiczny i parmezan.
pieczywo z masełkiem czosnkowym podane w czterech wersjach: - cztery sery (mozzarella, feta, lazur i parmezan) - z zielonym pesto i mozzarellą - z rukolą, karmelizowaną gruszką i parmezanem - z włoską kiełbasą, serem pleśniowym i suszonym pomidorem
Tradycyjny rosół przyrządzony na mięsach drobiowych (kura, kaczka) z makaronem z dodatkiem świeżej pietruszki i marchewki
Barszcz czerwony na wędzonce podany z uszkami z farszem mięsno-grzybowym
Aksamitny krem z pieczonych pomidorów z dodatkiem fety i bazylii
ser
ser, szynka, pieczarki
ser, szynka, pieczarki, kukurydza, papryka
Polędwiczka wieprzowa w sosie kurkowym, podana z opiekanymi ziemniakami i surówką.
Schab wieprzowy z kością w tradycyjnej panierce podany z puree, karmelizowaną cebulką i surówką.
Pierś z kurczaka podana z opiekanymi ziemniakami i grillowanymi warzywami: papryką, pieczarką, cukinią, brokułem, kalafiorem i marchewką
Zapiekane płaty makaronu z sosem wieprzowo-wołowym bolognese i beszamelem oraz parmezanem.
Zapiekane płaty makaronu z sosem wieprzowo-wołowym bolognese i beszamelem oraz parmezanem. Podane w wersji na ostro.
Pierożki mięsne w sosie śmietanowo-borowikowym zapiekane z parmezanem.
Pieczony filet z łososia podany z sosem kurkowym w towarzystwie grillowych pieczarek, papryki, cukinii, brokuła i kalafiora.
Sałatka z grillowanym kurczakiem, cukinią i papryką, podana na miksie sałat z dodatkiem kukurydzy, serka pleśniowego, pomidorków koktajlowych i prażonej dyni. Całość skropiona oliwą.
Grillowane plastry boczku, cukinii i pomidora podane na miksie sałat z serem pleśniowym, pestkami dyni i jajkiem w koszulce oraz sosem a'la Trattoria.
Podana na miksie sałat z serem feta, zielonymi i czarnymi oliwkami, pomidorem koktajlowym i suszonym, czerwoną cebulą, ogórkiem i papryką. Całość skropiona sosem a la Trattoria.
Komentarze opinie